Voor meer informatie of om te reserveren kunt ons bereiken op nummer 040-247 5566 of per mail; cafedezwartedoos@tue.nl

Grand café de Zwarte Doos
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Feesten en partijen:
U kunt ook terecht in Grand café de Zwarte Doos om iets vieren met een borrel of buffet, zoals een bruiloft of verjaardag e.d.

Wilt u gebruik maken van deze centrale en veelzijdige locatie, dan kunt contact opnemen met de locatiebeheerder van Grand café de Zwarte Doos

Grand café de Zwarte Doos ligt op enkele minuten van het station, vooraan op het TU/e terrein, aan het Limbopad en direct voor het gebouw “Vertigo” waar het TU/e logo op het dak staat.

Trein

NS-station Eindhoven. Verlaat het station via de uitgang aan de noordzijde (busstation). Loop 25 meter schuin naar rechts en u ziet de universiteitsgebouwen liggen op enkele minuten loop afstand. Steek bij de verkeerslichten over en volg het golvende voetpad naar de TU/e-campus. Nadat u de Dommel bent overgestoken ligt De Zwarte Doos aan uw rechterzijde.

Auto

Vanaf alle autosnelwegen naar en rond Eindhoven (A2, A50, A58, A67 en de A27) kunt u de richting centrum op de ANWB- wegwijzers blijven volgen, tot Universiteit staat aan gegeven.

Op de campus kunt u tegen een betaling van maximaal € 7,50 (dagkaart) parkeren.

Kijk hier voor een plattegrond van de TU/e campus

Zelfstandig werkend kok
________________________________________

Plaats Eindhoven
Contracturen 38 uur
Contactpersoon Frank Wirl
Email adres  cafedezwartedoos@tue.nl
Werkdagen Maandag t/m vrijdag
Bereikbaar met openbaar vervoer Ja
Auto vereist Nee

Profiel
Compass Group is wereldwijd marktleider in food- en supportservices. In ruim 55 landen ontwikkelt de organisatie originele en innovatieve concepten voor klanten. Onder de merknamen Eurest, Medirest en Eurest services, levert Compass Group bij haar opdrachtgevers alle facilitaire diensten zoals catering, schoonmaak en office service.
Er zijn momenteel 5.000 mensen werkzaam bij Compass Group op 800 locaties door heel Nederland. Compass Group is onder andere actief in bedrijven, scholen, ziekenhuizen/zorgcentra, diverse horecagelegenheden en op zoveel andere plaatsen.

Voor onze locatie TU Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok voor 28 uur tot 38 uur per week. De werktijden zullen liggen tussen 10:00 uur en 23:00 uur.

Omschrijving
Werken in de keukens op onze universiteit zorgt ervoor dat je baan erg divers is;

In de keuken van café de Zwarte Doos ben je in de eerste plaats onder leiding van de chef-kok en samen met je collega koks verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten van de lunch- & dinerkaart van het café. Deze kaarten wisselen ieder kwartaal met de seizoenen mee. Natuurlijk wordt er ook van je verwacht dat je met creatieve nieuwe ideeën & gerechten komt die in deze menukaarten opgenomen kunnen worden.

Daarnaast worden er op de gehele universiteit wekelijks evenementen georganiseerd waar wij de catering voor verzorgen. Denk hierbij vooral aan het bedenken en bereiden van dinerbuffetten, luxe fingerfood & snacks voor tijdens recepties en het verzorgen van alle food tijdens evenementen met een thema, zoals open dagen, muziekfestivals, foodtruck evenementen en dergelijke.

We produceren vrijwel alles zelf, dus je kunt er zeker van zijn dat er ruimte is om te experimenteren en we zullen vaak een beroep doen op je creativiteit!

Grand café de Zwarte Doos is een horeca locatie op het TU-terrein in Eindhoven. Het grand café is gelegen aan in een prachtig park en heeft als enige locatie op het terrein een groot terras. Naast het cafégedeelte met een capaciteit van +/- 140 couverts, beschikt het ook over een bioscoopzaal en 3 vergaderzalen. Van maandag t/m woensdag wordt er in de avond een film gedraaid. De overige dagen worden de zalen verhuurd voor grote congressen, vergaderingen en presentaties.

Vereiste competenties
Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig werken in de keuken van een (grand) café of restaurant en hebt het diploma zelfstandig werkend kok behaald. Leermeesterschap is niet vereist, wel een pre. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en je bent als vanzelfsprekend representatief. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Je hebt de drive om de gasten net een stapje voor te zijn en ieder gerecht met dezelfde constante kwaliteit de keuken uit te sturen. Vanzelfsprekend ben je bekend met de HACCP richtlijnen, kun je menukaarten samenstellen en weet je hoe je deze moet calculeren.