Grand café de Zwarte Doos is een schitterende locatie voor uw vergadering, lunchafspraak, buffetvoorziening of borrel. Met het sfeervolle cafégedeelte, het ruime restaurant, de knusse borrelhoek en de lounge met prachtig uitzicht over het park, heeft Grand café de Zwarte Doos veel passende ruimtes voor bufetten en partijen.

Tevens beschikt Grand café de Zwarte Doos over verschillende vergaderzalen, waar wij u koffie, thee en lunch kunnen serveren. U hoeft enkel uw wensen door te geven, de rest doen wij!

Deze reserveringsmap bevat een selectie van onze dienstverlening en geeft een indruk van de mogelijkheden die Grand café de Zwarte Doos u kan bieden. Voor speciale wensen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij adviseren u graag in uw keuze voor de samenstelling van menu’s en gerechten, assortimenten bij recepties, diners of jubilea.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Loes Overdevest op telefoonnummer (040 247)5566 of e-mailadres cafedezwartedoos@tue.nl.

Wij maken graag een offerte op maat.
Alle prijzen in deze reserveringsmap zijn inclusief BTW en personeelskosten. In een offerte maken wij graag de totale kosten tot in detail duidelijk.