Ook wanneer u geen vergadering gepland heeft, of wanneer u liever even uw vergaderruimte
verlaat, kunt u bij ons een lunchbuffet bestellen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u
een keuze maken uit onderstaande buffetten, welke zullen klaarstaan op de met u afgesproken
tijd.

Lunchbuffet ‘Bread & Spread’          € 12,50
Turkse broden belegd met bijvoorbeeld:
• Humus, kipfilet en paprika
• Cervelaat, rucola en roomspread
• Kaas, tomaat en rucola, met mosterdmayonaise
Deze broden worden in punten gesneden, we gaan uit van drie belegde broodpunten per persoon Geserveerd met handfruit, jus d’orange* en onze huisgemaakte limo-Twist
*Verse melk in plaats van jus d’orange is uiteraard ook mogelijk


Lunchbuffet de ‘Zwarte Doos’         € 15,95
soep van de dag
Onze bekende brood-bagels (waldkorn, zongedroogde tomaat en sesam)
Diverse soorten vlees, kaas en zoet broodbeleg om uw brood zelf mee te beleggen
Ragout broodje of warm kaasbroodje

Geserveerd met handfruit, jus d’orange* en onze huisgemaakte limo-Twist
*Verse melk in plaats van jus d’orange is uiteraard ook mogelijk


Lunchbuffet  ‘Bourgondisch’         € 17,50
Dit lunchbuffet bestaat uit een assortiment mini-items.

Soep van de dag
Halve wrap belegd met diverse beleg
Mini broodje belegd met wisselende kaas soorten en sla (V)
Mini broodje belegd met wisselende vleeswaren en sla
Mini croissant, mini chocoladebroodje en een mini Suisse
Roomboter en jam

Geserveerd met handfruit, jus d’orange* en onze huisgemaakte limo-Twist
*Verse melk in plaats van jus d’orange is uiteraard ook mogelijk


Extra’s
Kan verse melk          € 3,50
Kan koffie of thee          € 9,19
Huisgemaakte soep van de dag per kop       € 3,75
Croissant met jam en roomboter       € 2,00
Krentenbol met roomboter        € 1,50
Warm worstenbroodje          € 2,50
Warm kaasbroodje         € 2,50
Verse fruitsalade         € 2,75

Dinerbuffetten

Bij ons kunt u ook terecht voor het organiseren van dinerbuffetten voor kleine of grote gezelschappen.
Op de volgende pagina’s worden de verschillende buffetten uitgelegd.
Onderstaande buffetten zijn te verkrijgen vanaf 20 personen. Alle prijzen zijn per persoon.

Soepen
Uiensoep                                               € 3,75
Mosterdsoep                                         € 3,75
Tomatensoep                                        € 3,75
Groentesoep                                         € 3,75
Erwtensoep (seizoens gebonden)        € 4,00
Aspergesoep (seizoens gebonden)       € 4,00

Mochten er wensen zijn voor een andere soep is dit natuurlijk altijd bespreekbaar

Stokbrood met kruidenboter                   € 1,50


Pasta buffet                                           € 16,00
Diverse broodsoorten met diverse soorten tapenade
Gemengde groene salade

Twee soorten naturel pasta geserveerd met:
Tomatensaus met rundergehakt en diverse groenten
Romige bospaddenstoelensaus met courgette (V)

Geserveerd met geraspte kaas


Tapas buffet                                          € 20,00
Diverse broodsoorten met drie tapenades (V)

Huisgemaakte pastasalade (V)
Salade van tomaat, ui en verse basilicum (V)
In knoflook-olie gepofte cherry tomaatjes (V)
Huis gemarineerde varkens ribbetjes geserveerd met knoflooksaus
Gehaktballetjes in een kruidige pikante tomatensalsa
Kleine kipsaté spiesjes met saté saus
Gepaneerde inktvisringen geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus
In knoflook olie gebakken mosselen met ui en tomaat
Aubergine uit de oven met gekruid vegetarisch gehakt, gegratineerd met goudse kaas (V)


Beide buffetten kunt u eventueel aanvullen met een dessert    

Witte chocolademousse & Walnoten pruimentaart      € 4,00

Vers fruitsalade & Pure chocolademousse                  € 4,00

Koffie- & theebuffet met diverse zoetigheden              € 5,50
(bonbons, muffins, cakejes ed)    



Componentenbuffet 
(Te bestellen vanaf 20 personen)      
Met het componentenbuffet heeft u de mogelijkheid om zelf uw dinerbuffet samen te stellen.
Uit onderstaande gerechten kiest u 1 salade, 2 warme bijgerechten, 2 hoofdgerechten en 1 dessert.

Prijs per persoon: € 26,50

We serveren bij het componentenbuffet altijd diverse broodsoorten met kruidenboter.

Salades  (V)        
Gemengde groene salade
Pasta salade
Caprese salade               
Couscoussalade


Warme bijgerechten (V)        
Mihoen                              
Witte Rijst
Aardappelpuree
Krieltjes met schil en verse kruiden                       
Aardappelgratin
Pasta naturel

Gemengde warme groenten                  
Ratatouille
Vergeten groenten
Sambal boontjes


Hoofdgerechten         
Claressefilet met een Bretonse vissaus
Witvis gegaard in masala kerrie
Gestoomde tilapia met bosui, gember en sojasaus
        
Boeuff bourguignon                    
Kip sukiyaki (kipfilet in een oosterse ketjapsaus)
Kippendijensaté met satésaus
Varkensoester in champignonroomsaus
Gehaktballetjes in ketjapsaus
        
Vegetarische lasagne (V)
Moussaka (oven schotel met aardappel, aubergine, tomatensaus en vegetarisch gehakt) (V)
Vegetarische kip in een Italiaanse tomatensaus (V)


Dessert           
Witte chocolademousse & Walnoten pruimentaart     

Vers fruitsalade & Pure chocolademousse