Grand cafe de Zwarte Doos

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca?
Per januari zoeken wij nog allround medewerkers bediening!
Stuur je cv en een begeleidend schrijven naar  Loes Overdevest, cafedezwartedoos@tue.nl en ik neem contact met je opGelegen aan de entree van het TU/e terrein en met uitzicht op rivier de Dommel is Grand café de Zwarte Doos een altijd gezellige en mooie locatie voor uw lunch en/of diner. Daarnaast kunt u hier een gezellig drankje doen of genieten van een filmavond. Maar er is meer! Wij verzorgen namelijk ook uiteenlopende cateringvoorzieningen.

Door middel van de drie ‘helden’ , bagels, burgers en burrito’s, onderscheidt Grand café de Zwarte Doos zich. Deze drie gerechten worden in verschillende variëteiten aangeboden waardoor er voor ieder wat wils is. Door de steeds vollere agenda’s van gasten schiet gezond eten er vaak bij in. Daarom kiest Café de Zwarte Doos ervoor om lekker, gezond en verantwoord eten aan te bieden. Dit gecombineerd met een snelle service zorgt voor een unieke beleving voor gasten.. De menukaart wordt vier keer per jaar aangepast en er staan heerlijke gerechten op voor het ontbijt, de lunch, het diner of de borrel. Ook voor de vegetariërs is er een gevarieerde keuze.

Grand café de Zwarte Doos is dé plek om uiteenlopende activiteiten te houden en te vieren. Diverse koffie- en lunchvoorzieningen kunnen zowel beneden in ons grand café als boven in de lounge worden gepresenteerd. Ook is er de mogelijkheid om uw gekozen cateringvoorzieningen in een van onze zalen te nuttigen. Zo kunt u uw vergaderingen en besprekingen combineren met een geheel verzorgde lunch. Naast vergaderingen en besprekingen is Grand café de Zwarte Doos bij uitstek de locatie om recepties, seminars en personeelsbijeenkomsten te organiseren.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om deze diensten op maat te leveren en zullen wij er alles aan doen om buiten onze standaardservice uw speciale wensen of ideeën te realiseren.

Indien u vragen heeft proberen onze medewerkers u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van Grand café De Zwarte Doos


cafedezwartedoos@tue.nl
Tel: 040 247 5566


Grand café de Zwarte Doos is toegankelijk voor iedereen.
Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven!